ARIA™-SPA VAN HOTSPRING® VOOR DE DERDE KEER BENOEMD TOT BESTE AANKOOP DOOR CONSUMERS DIGEST®

Highlife_2014_Aria_AlpineWhite_MonterayGray_best_buy1

 

Aria weergegeven met kuip in Alpine White / Monterey Grey omkasting en een Everwood HD trapje

Achtste opeenvolgende prijs voor HotSpring

Achtste opeenvolgende prijs voor HotSpring® -collectie van HotSpring benoemd tot beste aankoop door het magazine Consumers Digest, dat het “een uitzonderlijke waarde in de huidige uiterst concurrerende markt” noemde. HotSpring is dan ook het enige spa-merk dat door hen voor de achtste keer op rij erkend werd.

Het beoordelingsmagazine verklaarde dat “De Aria telkens geselecteerd werd als beste aankoop omdat de fabrikant een ultrastevige spa heeft gemaakt die zelfs nog beter is dan voorheen” en benadrukte in het bijzonder de kwaliteit en positionering van de jets van de Aria. Met ruime zitplaatsen voor vijf volwassenen en een totaal van 35 jets werd de Aria ontworpen om de juiste hoeveelheid ontspannende druk en massage te bieden voor de verschillende spiergroepen. Het Aria-model bevat de unieke en innovatieve Moto-Massage DX-jet met twee krachtige waterstromen die op en neer gaan langs de rug voor een ongeëvenaarde hydromassage-ervaring.

hydromassage-ervaring. Consumers Digest erkende ook het merk HotSpring voor zijn toonaangevende innovaties in de sector, waaronder het nieuwe draadloze touchscreen controlepaneel dat beschikbaar is op sommige uitstekende modellen. Volgens het magazine is het controlepaneel “zo eenvoudig te bedienen als een touchscreen op een smartphone of tablet” en reageert het “even goed wanneer het nat is... als wanneer het droog is.”

Over HotSpring Spas

HotSpring Spas is het toonaangevende merk van spa's met meer dan 1 miljoen verkochte modellen. Met een netwerk van meer dan 850 onafhankelijke verdelers in meer dan 70 landen wereldwijd verbindt HotSpring zich ertoe om de klanten “The Absolute Best Hot Tub Ownership Experience” te bieden. Kwaliteit, innovatie, energiezuinigheid en klantenondersteuning zijn er van het hoogste niveau. HotSpring-spa's worden geproduceerd door Watkins Manufacturing Corporation, een divisie van Masco Corporation, een Fortune 500-bedrijf met producten van betrouwbare merken zoals Hansgrohe®-kranen en Hüppe®-omkastingen.

Raadpleeg www.hotspring.nl/ voor meer informatie.

HSS_Highlife_2014_Aria_AlpineWhite_Overhead_0

 

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren