ARIA™-SPA VAN HOTSPRING® SPAS WINT PRIJS VOOR NIEUWE PRODUCTONTWIKKELING VAN MOEDERMAATSCHAPPIJ MASCO CORP.

29 february 2008—Watkins Manufacturing Corp. heeft van zijn moedermaatschappij Masco Corp. de prijs voor nieuwe productontwikkeling 2007 ontvangen voor zijn uitstekende werk aan de HotSpring Aria -spa .

"Masco stelt jaarlijks de prijs voor nieuwe productontwikkeling voor aan zijn dochterondernemingen die buitengewoon succes hebben geboekt op gebied van het op de markt brengen van innovatieve en commercieel belangrijke nieuwe producten," zegt Steve Hammock, President van Watkins Manufacturing, gevestigd in Vista.

"Het hele team dat de Aria-spa heeft ontwikkeld en gebouwd, verdient de erkenning van deze bekroning. Ze hebben een geweldig product gecreëerd dat is uitgegroeid tot een favoriet bij de consumenten en dat voldoet aan de strenge normen van onze moedermaatschappij."

De door Consumers Digest als Beste Aankoop bekroonde Aria-spa biedt comfortabele zitplaatsen voor vijf volwassenen. Deze spa bevat HotSpring-exclusiviteiten zoals de bewegende Moto-Massage™ DX-jet, plus richtbare en roterende Precision™-jets aan de kuiten in de ligplaats voor een betere hydromassage. De glanzende spa-omkasting voegt een hedendaagse flair toe aan eender welke tuin. En om de Aria spa-ervaring te vervolledigen kunnen eigenaars zich ontspannen op het ritme van hun favoriete liedje dat wordt afgespeeld via het in de fabriek geïnstalleerde spa-muzieksysteem.

Masco ontving 37 nominaties voor de prijs voor nieuw product en innovatie 2007 van zijn dochterondernemingen, zegt Donny DeMarie, Masco Executive Vice President, Masco Comité voor nieuwe productontwikkeling.

De genomineerden werden beoordeeld voor hun innovatieve inhoud, marktinvloed en financiële impact. Het succes van de HotSpring Aria-spa op deze drie vlakken werd erkend als winnaar van de Zilveren nieuwe productontwikkeling.

"Wij waren onder de indruk van de integratie van een aantal bedachtzame ontwerpelementen met een verfijnde mengeling van krachtige eigenschappen," zegt DeMarie. "Volgens ons combineert de Aria-spa comfort, therapie en een pop-up geluidssysteem voor een complete levensstijl-ervaring."

Hammock nam de trofee en een ingekaderde poster waarop de prijs wordt bevestigd in handen tijdens de Algemene Bestuursvergadering van Masco in het hoofdkantoor van Masco in Taylor, Michigan.

Over Masco Corporation

Masco Corporation met hoofdkantoor in Taylor, Michigan, is een van de meest toonaangevende fabrikanten van huisverbeterings- en bouwproducten ter wereld en een vooraanstaande verlener van diensten zoals de installatie van isolatie en andere bouwproducten. Bijkomende informatie beschikbaar via http://www.masco.com/.

Over HotSpring Spas

Watkins Manufacturing Corp., dat werd opgericht in 1977 en is gevestigd in Vista, Californië, is de fabrikant van HotSpring-spa's. Sinds het ontstaan van Watkins werden er al meer dan 800.000 spa's verkocht. Het wereldwijde verdelersnetwerk van Watkins met meer dan 950 verkoop- en servicecentra is terug te vinden in alle 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 60 andere landen. Watkins is een afdeling van Masco Corp. (MAS-NYSE), een Fortune 500 bedrijf met kwaliteitsproducten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®-omkastingen en Behr®-verven. Meer informatie beschikbaar via http://www.hotspring.com/.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren