Masco-merken

A

Arrow Fastener Company

Arrow Fastener Company is leider op gebied van manueel en elektrisch gereedschap voor bevestiging van nagels en spijkers zonder kop voor de professionele bouwsector, doe-het-zelf- en knutselmarkten.  Arrow® werd opgericht in New York City in 1929 en stond al snel symbool voor zijn T50®-nietpistool voor zwaar gebruik en zijn uitgebreide gamma van nietjes. Het Arrow T50®-nietpistool, dat al meer dan vijf decennia lang meegaat, is het meest verkochte nietpistool ter wereld.

 

Tegenwoordig is het hoofdkantoor en de belangrijkste productiefaciliteit gevestigd in Saddle Brook, NJ,  en biedt de onderneming een heel gamma van manuele en elektrische nietmachines, elektrische pistolen voor spijkers zonder kop, lijmpistolen, hamertackers, nagelgereedschap en gerelateerd bevestigingsmateriaal. Arrow Fastener heeft kantoren en verdeelcentra in de Verenigde Staten en Canada, en verkoopt producten in meer dan 40 landen wereldwijd.

 

Arrow Fastener Company

B

Behr Process Corporation

Behr Process Corporation met hoofdkantoor in Santa Ana, Californië, is een van de grootste leveranciers van huisschildersverven en houtverzorgingsproducten voor buiten aan de Amerikaanse en Canadese doe-het-zelfmarkten.  Behr produceert verven, decoratieve afwerkingen, primers, vlek- en oppervlaktebehandelingsproducten, die exclusief verkocht worden bij The Home Depot.  Met een volledige lijn van binnenhuis- en buitenhuisverven plus vlekwerende en speciale deklaagverven biedt Behr Process een product voor nagenoeg elke verfbehoefte van de consument.

Behr Process Corporation

BrassCraft Manufacturing

BrassCraft Manufacturing brengt hoogstaande gasaansluitingen, apparaataansluitingen, wateraansluitingen en waterstoppers op de markt die ontworpen, gemonteerd en bewerkt worden in de Verenigde Staten. Een uitgebreid distributiemodel bevat een ruime collectie kanaalpartners in de Verenigde Staten, Canada en Mexico, waaronder groothandelaars, kleinhandelaars en speciale markten. Deze kanaalpartners zorgen voornamelijk voor de reparatie- en vernieuwingssegmenten voor residentiële en commerciële markten. Samen met Cobra®-afvoerreinigingsproducten en BrassCraft®-serviceonderdelen bepaalt BrassCraft al meer dan 65 jaar de norm op gebied van loodgieterij.

BrassCraft Manufacturing

Brasstech

Brasstech, dat gevestigd is in Santa Ana, California, is een toonaangevende fabrikant van premium- en luxekranen voor keukens en badkamers, accessories en verlichting voor de residentiële markt en de horeca. De Brasstech-producten worden verdeeld in de Verenigde Staten via gespecialiseerde keuken- en badkamershowrooms en groothandelaars. Brasstech produceert en brengt producten op de markt in traditionele, overgankelijke en hedendaagse stijlen onder merken zoals Newport Brass en Ginger.

Brasstech

Bristan Group

Bristan Group is de Britse toonaangevende leverancier van badkamerproducten, waaronder badkamer-, keuken- en douchekranen, douchewanden, sanitair, decoratieve verwarming en badkameraccessoires.  De oprichting van Bristan werd gebaseerd op de overtuiging dat het aanbieden van betrouwbare, efficiënte en gebruikersvriendelijke klantenservice even belangrijk is als het aanbieden van een uitgebreide reeks van kwaliteitsproducten.  Het hoofdkantoor bevindt zich in Tamworth, Staffordshire, waar een ultramodern distributiecentrum de Groep helpt om als enige in de sector de garantie van levering op de volgende dag te onderhouden.

Bristan Group

D

Delta Faucet Company

Delta Faucet Company werd opgericht door Masco Corporation in 1954 en is een wereldwijde leider op vlak van kranen, spoelventielen en gerelateerde accessoires. De onderneming maakt producten van het merk Delta®, Brizo® en Peerless®. Door stijl en innovatie te combineren past het uitgebreide productengamma van Delta Faucet Company zowel in residentiële als commerciële gebouwen, waaronder stadsloften, flatgebouwen, horeca en verzorgingstehuizen. Met een ruim aanbod van intuïtieve elektronische producten en technologieën die de gebruikservaring versterken en eenvoudigere installatie mogelijk maken, is Delta Faucet Company de leider op gebied van innovatie van kranen in Amerika.
 

Als onderneming die dagelijks water voorziet via miljoenen kranen wereldwijd geeft Delta Faucet Company voorrang aan producten die aandacht schenken aan milieudreigingen, zoals waterbesparing en waterkwaliteit. De onderneming werd benoemd tot de WaterSense® Manufacturer Partner of the Year 2011 door de Amerikaanse Environmental Protection Agency (agentschap milieubescherming) als erkenning van haar inspanning om innovatieve producten te ontwikkelen die de waterefficiëntie bevorderen zonder de gebruikservaring op het spel te zetten.

Delta Faucet Company

H

Hansgrohe SE

In de loop van haar geschiedenis van meer dan 111 jaar heeft de onderneming Hansgrohe, met hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud, in de sanitaire sector een reputatie opgebouwd als een van de innovatieve leiders op gebied van technologie, ontwerp en duurzaamheid. Met de mengkranen voor badkamers en keukens, douches en douchesystemen vervaardigt Hansgrohe originele producten die de badkamer functioneler, comfortabeler en mooier maken. Het is geen toeval dat ze terug te vinden zijn in prominente prestigeprojecten zoals op het reusachtige cruiseschip “Queen Mary II,” in Terminal 5 van de luchthaven Heathrow Airport in London, in de grootste structuur die ooit door de mens werd gebouwd, de Burj Khalifa in Dubai, alsook in het kantoor van de Kanselier in Berlijn, in de luxueuze Yoo-appartementen in New York of in het Masdar City Institute of Science and Technology in Abu Dhabi. De onderneming en haar producten werden geëerd met talloze prijzen, waaronder als meest recente de “Umsicht Science Award,” de “Designpreis der Bundesrepublik Deutschland 2012“ (ontwerpprijs 2012 van de Bondsrepubliek Duitsland) en de “iF Gold Award 2012.” Met tien productiefaciliteiten in drie werelddelen en kantoren in 42 landen is Hansgrohe SE wereldwijd aanwezig in de sanitaire sector.

Hansgrohe SE

Hüppe GmbH

Met hoofdkantoor in Duitsland is HÜPPE de toonaangevende leverancier van bad- en douchewanden en douchesystemen in heel Europa. HÜPPE biedt kwaliteitsvolle douche-oplossingen waarmee consumenten zich kunnen ontspannen en hun batterijen kunnen opladen. HÜPPE steunt de eindgebruiker in het ontwerp van zijn droomdouche door een meervoudige keuze van douchewanden en doucheplaten aan te bieden in goede/betere/waardevolle segmenten.

Of u nu op zoek bent naar klassiek, luxueus of modern en efficiënt, de productaanbiedingen van HÜPPE combineren ontwerp en technologie om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften. Producten zijn beschikbaar in een ruim aanbod van glas en kleuren en klanten kunnen kiezen uit een uitgebreide selectie van vormen, afwerkingen, decors en op maat gemaakte ontwerpen. Dit ruime aanbod van opties in combinatie met de indrukwekkende innovaties en uitmuntende ontwerpen van de onderneming heeft hen een reputatie opgeleverd als “dé douchespecialist.”

Hüppe GmbH

L

Liberty Hardware Manufacturing

Liberty Hardware Manufacturing is binnen de sector een van de toonaangevende producenten van hoogstaande decoratieve en functionele uitrustingen en decoratieve accessoires voor thuis. De producten worden verkocht via detailhandelszaken, internetverkopers, groothandelaars en OEM-distributiekanalen (original equipment manufacturer = fabrikanten van originele onderdelen).

 

De productlijnen van Liberty voor badkameruitrusting, badkamerveiligheid, decoratieve omkasting, functionele omkasting, bouwmateriaal, haken, hakenrails en wandplaten zijn beschikbaar onder de merken Liberty, Delta en Franklin Brass. Liberty Hardware Manufacturing verbindt zich er volledig toe om onze leiderspositie te onderhouden via merken die de verwachtingen van de klanten overschrijden en via services die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.

Liberty Hardware Manufacturing

M

Masco Cabinetry

Masco Cabinetry, dat gevestigd is in Ann Arbor, Mich., produceert drie nationaal erkende omkastingsmerken, namelijk KraftMaid®, Merillat® en QualityCabinets™, alsook het merk DeNova® voor aanrechtbladen. De merken van Masco Cabinetry bieden een ongeëvenaarde selectie van stijlvolle, hoogstaande producten op verschillende prijsniveaus. Deze merken zijn geliefd bij bouwers, verdelers, distributeurs en thuiscentra in heel Noord-Amerika. Als leider op gebied van milieuzorg ontving Masco Cabinetry een ISO 14001-certificaat voor milieubeheer en een Environmental Stewardship Program certificaat van de Kitchen Cabinet Manufacturers Association (vereniging van fabrikanten van keukenomkastingen).

 

Masco Cabinetry

Masco Canada

Als vertegenwoordiger van ondernemingen en merken met meer dan 100 jaar ervaring op de Canadese markt levert Masco Canada relevante sanitairoplossingen en loodgietersartikelen aan hun bedrijfspartners en consumenten.  Masco Canada is verantwoordelijk voor fabricage, productbeheer, productontwikkeling, verkoop en marketing en voldoet aan de behoeften van de unieke Canadese markt. Met productie- en distributiefaciliteiten in St. Thomas, Ontario vertegenwoordigt Masco Canada talrijke merken, waaronder Delta®, BrassCraft®, Brizo®, Delta® Commercial, Hansgrohe® en meer.

Masco Canada

Masco Contractor Services

Masco Contractor Services (MCS) is een groep van onafhankelijke ondernemingen die actief zijn onder lokale bedrijfsnamen die u kent en vertrouwt.  MCS doet er alles aan om voortreffelijke service aan te bieden aan klanten uit de bouw door een uitgebreid gamma van installatiemogelijkheden, logistieke knowhow en unieke diensten op nationaal niveau aan te bieden.  De MCS-ondernemingen zijn niet alleen leider op gebied van het leveren van isolatie, maar kunnen ook producten voor residentiële gebouwen installeren, zowel die van het merk Masco als producten die niet van het merk Masco zijn, waaronder vuurhaarden, omkastingen, garagepoorten, goten, douchewanden, rekken en meer. Met vestigingen in de meeste grootsteden en 50 distributiecentra in de Verenigde Staten combineren de ondernemingen van MCS hoogstaande bouwproducten met uitstekende installatiediensten.

Masco Contractor Services

Masco UK Window Group

 Masco UK Window Group, Limited is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en biedt een volledige oplossing voor bestekschrijvers, fabrikanten en installateurs van PVC-producten voor alle marktsectoren. Een verticaal geïntegreerd bedrijf dat de volledige productspecificatie beheert, van R&D, extrusie, raam- en glasfabricage tot nieuw gebouwde specificatie en distributie naar ons netwerk van fabrikanten en installateurs.

Masco UK Window Group

Masterchem Industries

Masterchem Industries LLC, dat meer dan 40 jaar geleden werd opgericht, is een nationale leider op vlak van de productie van architecturale verven, waaronder primers, professionele verven en interieurverven, spuitverven, roestwerende verven en meer. Het bedrijf brengt primers en speciale verven op de markt onder het merk KILZ®, professionele verven onder het merk KILZ Pro-X™, éénlaagverven onder het merk KILZ® Casual Colors® en roestwerende verven onder de naam Hammerite® Rust Cap®. Deze producten worden nationaal verkocht aan duizenden verkooppunten, waaronder grote winkels, nationale kleinhandelaars, verf- en beslagwinkels en verdelers.

Masterchem Industries

Milgard Windows & Doors

Milgard Windows & Doors, is gevestigd in Tacoma, Wash. en biedt een volledige lijn van houten, aluminium, vinyl en glasvezel ramen en terrasdeuren voor aannemers, verdelers en huiseigenaars. Al deze producten worden ondersteund door een levenslange garantie, ook op onderdelen en werkuren. Het bedrijf werd zeven keer erkend voor het produceren van de meest hoogwaardige vinyl ramen van het land tijdens een jaarlijks onderzoek dat wordt gesponsord door Hanley-Wood Inc., uitgevers van Builder magazine. Milgard beschikt nationaal over meer dan 3.700 verdelersvestigingen.

Milgard Windows & Doors

Mirolin Industries

Mirolin Industries, dat gevestigd is in Toronto, heeft meer dan 35 jaar ervaring en kennis in de badkamerindustrie en is uitgegroeid tot een Canadese leider in de badkamersector.  Het merk Mirolin® staat in de badkamerindustrie bekend als leider op vlak van acryl bad- en doucheproducten en heeft een goede reputatie op gebied van duurzame kwaliteit, ontwerp en comfort door een uitgebreid en volledig productassortiment.  Hun ontwerpen uit één stuk en uit meerdere stukken bieden een oplossing voor badkamerinrichting die voldoet aan eender welke toepassing voor renovatie van huizen of nieuwbouw.

Mirolin Industries

Moores Furniture Group

Het in West Yorkshire gevestigde Moores Furniture Group is een van de toonaangevende producenten en installateurs van kwaliteitsvolle omkastingen in het Verenigd Koninkrijk. De portfolio van de onderneming omvat een uitgebreide reeks van omkastingen voor de keuken en badkamer. Deze zijn verkrijgbaar in traditionele, klassieke en moderne ontwerpen alsook in moderne en continentale stijlen. Moores is marktleider op gebied van het leveren van omkastingen aan private en publieke sectorontwikkelingen en kleinhandelaars.

Moores Furniture Group

S

Service Partners

Service Partners met hoofdkantoor buiten Richmond, Virginia, is de grootste verdeler van residentiële glasvezel-isolatie en gerelateerde aannemers-accessoires in Noord-Amerika. Via zijn netwerk van meer dan 50 distributiecentra levert de onderneming isolatie, isolatie-accessoires, vuurhaarden, goten, dakbedekking, gipsplaten, akoestisch materiaal en andere bouwproducten aan duizenden aannemers en kleinhandelaars in heel het land.

Service Partners

V

Vapor Technologies

Vapor Technologies is leider in de sector van de wetenschap, ontwikkeling en toepassing van technologieën, coatings en materiaal voor physical vapor deposition (PVD).  Vapor Tech heeft geholpen met het opzetten en op de markt brengen van het gebruik van duurzame, decoratieve PVD-coatings met zijn Brilliance®-afwerkingen conform de industrienorm.  Tegenwoordig produceert de onderneming geavanceerde coatingsystemen die milieuvriendelijk en ontworpen zijn om te voldoen aan de vereisten van de massaproductie.  Vapor Tech levert zijn producten en technologie aan fabrikanten in een ruim gamma van sectoren, waaronder consumentenproducten, medische apparaten, automobiel en luchtvaart.

Vapor Technologies

W

Watkins Manufacturing

Als makers van kwaliteitsvolle, innovatieve merken, waaronder Hot Spring®-spa's, het meest verkochte merk ter wereld, en Caldera®-spa's, gebouwd voor puur comfort, prestatie en stijl heeft Watkins Manufacturing meer dan één miljoen spa's geproduceerd sinds de oprichting in 1977.  Alle merken worden verdeeld via een netwerk van meer dan 1.000 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 65 landen.  Watkins-spa's zijn ontworpen en gebouwd om buitengewone hydromassage te bieden voor ontspanning en plezier, alleen of met familie en vrienden.

Watkins Manufacturing

Cabinetry and Related Products

Masco Cabinetry

Masco Cabinetry, dat gevestigd is in Ann Arbor, Mich., produceert drie nationaal erkende omkastingsmerken, namelijk KraftMaid®, Merillat® en QualityCabinets™, alsook het merk DeNova® voor aanrechtbladen. De merken van Masco Cabinetry bieden een ongeëvenaarde selectie van stijlvolle, hoogstaande producten op verschillende prijsniveaus. Deze merken zijn geliefd bij bouwers, verdelers, distributeurs en thuiscentra in heel Noord-Amerika. Als leider op gebied van milieuzorg ontving Masco Cabinetry een ISO 14001-certificaat voor milieubeheer en een Environmental Stewardship Program certificaat van de Kitchen Cabinet Manufacturers Association (vereniging van fabrikanten van keukenomkastingen).

 

Masco Cabinetry

Moores Furniture Group

Het in West Yorkshire gevestigde Moores Furniture Group is een van de toonaangevende producenten en installateurs van kwaliteitsvolle omkastingen in het Verenigd Koninkrijk. De portfolio van de onderneming omvat een uitgebreide reeks van omkastingen voor de keuken en badkamer. Deze zijn verkrijgbaar in traditionele, klassieke en moderne ontwerpen alsook in moderne en continentale stijlen. Moores is marktleider op gebied van het leveren van omkastingen aan private en publieke sectorontwikkelingen en kleinhandelaars.

Moores Furniture Group

Decorative and Architectural Products

Behr Process Corporation

Behr Process Corporation met hoofdkantoor in Santa Ana, Californië, is een van de grootste leveranciers van huisschildersverven en houtverzorgingsproducten voor buiten aan de Amerikaanse en Canadese doe-het-zelfmarkten.  Behr produceert verven, decoratieve afwerkingen, primers, vlek- en oppervlaktebehandelingsproducten, die exclusief verkocht worden bij The Home Depot.  Met een volledige lijn van binnenhuis- en buitenhuisverven plus vlekwerende en speciale deklaagverven biedt Behr Process een product voor nagenoeg elke verfbehoefte van de consument.

Behr Process Corporation

Liberty Hardware Manufacturing

Liberty Hardware Manufacturing is binnen de sector een van de toonaangevende producenten van hoogstaande decoratieve en functionele uitrustingen en decoratieve accessoires voor thuis. De producten worden verkocht via detailhandelszaken, internetverkopers, groothandelaars en OEM-distributiekanalen (original equipment manufacturer = fabrikanten van originele onderdelen).

 

De productlijnen van Liberty voor badkameruitrusting, badkamerveiligheid, decoratieve omkasting, functionele omkasting, bouwmateriaal, haken, hakenrails en wandplaten zijn beschikbaar onder de merken Liberty, Delta en Franklin Brass. Liberty Hardware Manufacturing verbindt zich er volledig toe om onze leiderspositie te onderhouden via merken die de verwachtingen van de klanten overschrijden en via services die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.

Liberty Hardware Manufacturing

Masterchem Industries

Masterchem Industries LLC, dat meer dan 40 jaar geleden werd opgericht, is een nationale leider op vlak van de productie van architecturale verven, waaronder primers, professionele verven en interieurverven, spuitverven, roestwerende verven en meer. Het bedrijf brengt primers en speciale verven op de markt onder het merk KILZ®, professionele verven onder het merk KILZ Pro-X™, éénlaagverven onder het merk KILZ® Casual Colors® en roestwerende verven onder de naam Hammerite® Rust Cap®. Deze producten worden nationaal verkocht aan duizenden verkooppunten, waaronder grote winkels, nationale kleinhandelaars, verf- en beslagwinkels en verdelers.

Masterchem Industries

Installation and Other Services

Masco Contractor Services

Masco Contractor Services (MCS) is een groep van onafhankelijke ondernemingen die actief zijn onder lokale bedrijfsnamen die u kent en vertrouwt.  MCS doet er alles aan om voortreffelijke service aan te bieden aan klanten uit de bouw door een uitgebreid gamma van installatiemogelijkheden, logistieke knowhow en unieke diensten op nationaal niveau aan te bieden.  De MCS-ondernemingen zijn niet alleen leider op gebied van het leveren van isolatie, maar kunnen ook producten voor residentiële gebouwen installeren, zowel die van het merk Masco als producten die niet van het merk Masco zijn, waaronder vuurhaarden, omkastingen, garagepoorten, goten, douchewanden, rekken en meer. Met vestigingen in de meeste grootsteden en 50 distributiecentra in de Verenigde Staten combineren de ondernemingen van MCS hoogstaande bouwproducten met uitstekende installatiediensten.

Masco Contractor Services

Service Partners

Service Partners met hoofdkantoor buiten Richmond, Virginia, is de grootste verdeler van residentiële glasvezel-isolatie en gerelateerde aannemers-accessoires in Noord-Amerika. Via zijn netwerk van meer dan 50 distributiecentra levert de onderneming isolatie, isolatie-accessoires, vuurhaarden, goten, dakbedekking, gipsplaten, akoestisch materiaal en andere bouwproducten aan duizenden aannemers en kleinhandelaars in heel het land.

Service Partners

Other Specialty Products

Arrow Fastener Company

Arrow Fastener Company is leider op gebied van manueel en elektrisch gereedschap voor bevestiging van nagels en spijkers zonder kop voor de professionele bouwsector, doe-het-zelf- en knutselmarkten.  Arrow® werd opgericht in New York City in 1929 en stond al snel symbool voor zijn T50®-nietpistool voor zwaar gebruik en zijn uitgebreide gamma van nietjes. Het Arrow T50®-nietpistool, dat al meer dan vijf decennia lang meegaat, is het meest verkochte nietpistool ter wereld.

 

Tegenwoordig is het hoofdkantoor en de belangrijkste productiefaciliteit gevestigd in Saddle Brook, NJ,  en biedt de onderneming een heel gamma van manuele en elektrische nietmachines, elektrische pistolen voor spijkers zonder kop, lijmpistolen, hamertackers, nagelgereedschap en gerelateerd bevestigingsmateriaal. Arrow Fastener heeft kantoren en verdeelcentra in de Verenigde Staten en Canada, en verkoopt producten in meer dan 40 landen wereldwijd.

 

Arrow Fastener Company

Masco UK Window Group

 Masco UK Window Group, Limited is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en biedt een volledige oplossing voor bestekschrijvers, fabrikanten en installateurs van PVC-producten voor alle marktsectoren. Een verticaal geïntegreerd bedrijf dat de volledige productspecificatie beheert, van R&D, extrusie, raam- en glasfabricage tot nieuw gebouwde specificatie en distributie naar ons netwerk van fabrikanten en installateurs.

Masco UK Window Group

Milgard Windows & Doors

Milgard Windows & Doors, is gevestigd in Tacoma, Wash. en biedt een volledige lijn van houten, aluminium, vinyl en glasvezel ramen en terrasdeuren voor aannemers, verdelers en huiseigenaars. Al deze producten worden ondersteund door een levenslange garantie, ook op onderdelen en werkuren. Het bedrijf werd zeven keer erkend voor het produceren van de meest hoogwaardige vinyl ramen van het land tijdens een jaarlijks onderzoek dat wordt gesponsord door Hanley-Wood Inc., uitgevers van Builder magazine. Milgard beschikt nationaal over meer dan 3.700 verdelersvestigingen.

Milgard Windows & Doors

Plumbing Products

BrassCraft Manufacturing

BrassCraft Manufacturing brengt hoogstaande gasaansluitingen, apparaataansluitingen, wateraansluitingen en waterstoppers op de markt die ontworpen, gemonteerd en bewerkt worden in de Verenigde Staten. Een uitgebreid distributiemodel bevat een ruime collectie kanaalpartners in de Verenigde Staten, Canada en Mexico, waaronder groothandelaars, kleinhandelaars en speciale markten. Deze kanaalpartners zorgen voornamelijk voor de reparatie- en vernieuwingssegmenten voor residentiële en commerciële markten. Samen met Cobra®-afvoerreinigingsproducten en BrassCraft®-serviceonderdelen bepaalt BrassCraft al meer dan 65 jaar de norm op gebied van loodgieterij.

BrassCraft Manufacturing

Brasstech

Brasstech, dat gevestigd is in Santa Ana, California, is een toonaangevende fabrikant van premium- en luxekranen voor keukens en badkamers, accessories en verlichting voor de residentiële markt en de horeca. De Brasstech-producten worden verdeeld in de Verenigde Staten via gespecialiseerde keuken- en badkamershowrooms en groothandelaars. Brasstech produceert en brengt producten op de markt in traditionele, overgankelijke en hedendaagse stijlen onder merken zoals Newport Brass en Ginger.

Brasstech

Bristan Group

Bristan Group is de Britse toonaangevende leverancier van badkamerproducten, waaronder badkamer-, keuken- en douchekranen, douchewanden, sanitair, decoratieve verwarming en badkameraccessoires.  De oprichting van Bristan werd gebaseerd op de overtuiging dat het aanbieden van betrouwbare, efficiënte en gebruikersvriendelijke klantenservice even belangrijk is als het aanbieden van een uitgebreide reeks van kwaliteitsproducten.  Het hoofdkantoor bevindt zich in Tamworth, Staffordshire, waar een ultramodern distributiecentrum de Groep helpt om als enige in de sector de garantie van levering op de volgende dag te onderhouden.

Bristan Group

Delta Faucet Company

Delta Faucet Company werd opgericht door Masco Corporation in 1954 en is een wereldwijde leider op vlak van kranen, spoelventielen en gerelateerde accessoires. De onderneming maakt producten van het merk Delta®, Brizo® en Peerless®. Door stijl en innovatie te combineren past het uitgebreide productengamma van Delta Faucet Company zowel in residentiële als commerciële gebouwen, waaronder stadsloften, flatgebouwen, horeca en verzorgingstehuizen. Met een ruim aanbod van intuïtieve elektronische producten en technologieën die de gebruikservaring versterken en eenvoudigere installatie mogelijk maken, is Delta Faucet Company de leider op gebied van innovatie van kranen in Amerika.
 

Als onderneming die dagelijks water voorziet via miljoenen kranen wereldwijd geeft Delta Faucet Company voorrang aan producten die aandacht schenken aan milieudreigingen, zoals waterbesparing en waterkwaliteit. De onderneming werd benoemd tot de WaterSense® Manufacturer Partner of the Year 2011 door de Amerikaanse Environmental Protection Agency (agentschap milieubescherming) als erkenning van haar inspanning om innovatieve producten te ontwikkelen die de waterefficiëntie bevorderen zonder de gebruikservaring op het spel te zetten.

Delta Faucet Company

Hansgrohe SE

In de loop van haar geschiedenis van meer dan 111 jaar heeft de onderneming Hansgrohe, met hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud, in de sanitaire sector een reputatie opgebouwd als een van de innovatieve leiders op gebied van technologie, ontwerp en duurzaamheid. Met de mengkranen voor badkamers en keukens, douches en douchesystemen vervaardigt Hansgrohe originele producten die de badkamer functioneler, comfortabeler en mooier maken. Het is geen toeval dat ze terug te vinden zijn in prominente prestigeprojecten zoals op het reusachtige cruiseschip “Queen Mary II,” in Terminal 5 van de luchthaven Heathrow Airport in London, in de grootste structuur die ooit door de mens werd gebouwd, de Burj Khalifa in Dubai, alsook in het kantoor van de Kanselier in Berlijn, in de luxueuze Yoo-appartementen in New York of in het Masdar City Institute of Science and Technology in Abu Dhabi. De onderneming en haar producten werden geëerd met talloze prijzen, waaronder als meest recente de “Umsicht Science Award,” de “Designpreis der Bundesrepublik Deutschland 2012“ (ontwerpprijs 2012 van de Bondsrepubliek Duitsland) en de “iF Gold Award 2012.” Met tien productiefaciliteiten in drie werelddelen en kantoren in 42 landen is Hansgrohe SE wereldwijd aanwezig in de sanitaire sector.

Hansgrohe SE

Hüppe GmbH

Met hoofdkantoor in Duitsland is HÜPPE de toonaangevende leverancier van bad- en douchewanden en douchesystemen in heel Europa. HÜPPE biedt kwaliteitsvolle douche-oplossingen waarmee consumenten zich kunnen ontspannen en hun batterijen kunnen opladen. HÜPPE steunt de eindgebruiker in het ontwerp van zijn droomdouche door een meervoudige keuze van douchewanden en doucheplaten aan te bieden in goede/betere/waardevolle segmenten.

Of u nu op zoek bent naar klassiek, luxueus of modern en efficiënt, de productaanbiedingen van HÜPPE combineren ontwerp en technologie om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften. Producten zijn beschikbaar in een ruim aanbod van glas en kleuren en klanten kunnen kiezen uit een uitgebreide selectie van vormen, afwerkingen, decors en op maat gemaakte ontwerpen. Dit ruime aanbod van opties in combinatie met de indrukwekkende innovaties en uitmuntende ontwerpen van de onderneming heeft hen een reputatie opgeleverd als “dé douchespecialist.”

Hüppe GmbH

Masco Canada

Als vertegenwoordiger van ondernemingen en merken met meer dan 100 jaar ervaring op de Canadese markt levert Masco Canada relevante sanitairoplossingen en loodgietersartikelen aan hun bedrijfspartners en consumenten.  Masco Canada is verantwoordelijk voor fabricage, productbeheer, productontwikkeling, verkoop en marketing en voldoet aan de behoeften van de unieke Canadese markt. Met productie- en distributiefaciliteiten in St. Thomas, Ontario vertegenwoordigt Masco Canada talrijke merken, waaronder Delta®, BrassCraft®, Brizo®, Delta® Commercial, Hansgrohe® en meer.

Masco Canada

Mirolin Industries

Mirolin Industries, dat gevestigd is in Toronto, heeft meer dan 35 jaar ervaring en kennis in de badkamerindustrie en is uitgegroeid tot een Canadese leider in de badkamersector.  Het merk Mirolin® staat in de badkamerindustrie bekend als leider op vlak van acryl bad- en doucheproducten en heeft een goede reputatie op gebied van duurzame kwaliteit, ontwerp en comfort door een uitgebreid en volledig productassortiment.  Hun ontwerpen uit één stuk en uit meerdere stukken bieden een oplossing voor badkamerinrichting die voldoet aan eender welke toepassing voor renovatie van huizen of nieuwbouw.

Mirolin Industries

Vapor Technologies

Vapor Technologies is leider in de sector van de wetenschap, ontwikkeling en toepassing van technologieën, coatings en materiaal voor physical vapor deposition (PVD).  Vapor Tech heeft geholpen met het opzetten en op de markt brengen van het gebruik van duurzame, decoratieve PVD-coatings met zijn Brilliance®-afwerkingen conform de industrienorm.  Tegenwoordig produceert de onderneming geavanceerde coatingsystemen die milieuvriendelijk en ontworpen zijn om te voldoen aan de vereisten van de massaproductie.  Vapor Tech levert zijn producten en technologie aan fabrikanten in een ruim gamma van sectoren, waaronder consumentenproducten, medische apparaten, automobiel en luchtvaart.

Vapor Technologies

Watkins Manufacturing

Als makers van kwaliteitsvolle, innovatieve merken, waaronder Hot Spring®-spa's, het meest verkochte merk ter wereld, en Caldera®-spa's, gebouwd voor puur comfort, prestatie en stijl heeft Watkins Manufacturing meer dan één miljoen spa's geproduceerd sinds de oprichting in 1977.  Alle merken worden verdeeld via een netwerk van meer dan 1.000 verkoop- en servicecentra in de 50 staten van Amerika, Canada en in meer dan 65 landen.  Watkins-spa's zijn ontworpen en gebouwd om buitengewone hydromassage te bieden voor ontspanning en plezier, alleen of met familie en vrienden.

Watkins Manufacturing

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren