Maandelijkse gebruikskosten van spa's

Save Money, Save Energy:

De gebruikskosten voor de eigenaar zijn voor iedere HotSpring-spa anders. Uw kosten zijn afhankelijk van het model dat u hebt gekocht, van de ingestelde temperatuur, hoe vaak u de spa gebruikt, de gemiddelde omgevingstemperatuur en uw plaatselijke energieprijs. Door gebruik te maken van deze energiecalculator krijgt u een beter idee van wat uw maandelijkse kosten zullen zijn. De calculator stelt het werkelijk gedocumenteerde energieverbruik van de opgegeven HotSpring-spa voor bij intens gebruik op basis van testen uitgevoerd door derden.

 

De Energy Smart-Spa:
De unieke eigenschappen op iedere HotSpring® Spa maken hem energiezuinig en laten u genieten van lagere maandelijkse gebruikskosten

 

  1. HotSpring Spa's zijn volledig geïsoleerd door middel van meerdere lagen polyurethaanschuim met een hoge dichtheid. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het isoleren van commerciële vriezers.
  2. De SilentFlo 5000™-circulatiepomp verbruikt minder energie dan een lamp van 40 watt.
  3. De pompen en het verwarmingstoestel zijn ontworpen om maximale prestatie te bieden met minimale energie./li>
  4. Alle HotSpring Spa's worden geleverd met een speciaal gemaakte afdekking met een hoge R-waarde en een dichte schuimkern die volledig afgesloten is om de warmte zo goed mogelijk vast te houden.

 

Wij Zetten De Standard:

HotSpring Spa's heeft alle modellen gecertificeerd volgens de California Energy Commission (CEC) in overeenstemming met de Californische wetgeving. Californië hanteert de hoogste normen voor wat betreft energiebesparende spa’s, zodat u zeker weet dat uw spa is ontworpen om de gebruikskosten laag te houden, ongeacht waar u woont.

ENVY Award voor energiezuinig spa-ontwerp.

 

Uw maandelijkse kosten berekenen
 

Hoeveel kost het om een HotSpring Spa te laten draaien? Dat hangt af van het model dat u hebt gekocht, van de ingestelde temperatuur, hoe vaak u de spa gebruikt, de gemiddelde omgevingstemperatuur en uw plaatselijke energieprijs. Gebruik deze energiecalculator om een idee te krijgen. Deze stelt het werkelijk gedocumenteerde energieverbruik van de opgegeven HotSpring Spa voor bij intens gebruik op basis van testen uitgevoerd door derden.

Maandelijkse energiekosten = kilowattuur x tarief per kilowattuur

Temp = gemiddelde jaarlijkse omgevingstemperatuur bij benadering in graden Celsius

kWh = gemiddeld aantal kilowattuur bij benadering per maand voor gebruik van de spa*

Tarief = gemiddelde prijs die bij benadering per kilowattuur in euro in rekening wordt gebracht**

Kosten = gemiddelde energiekosten per maand bij benadering voor gebruik van de spa*

* op basis van een spa ingesteld op 39°C die 6 keer per week bij elk gebruik gedurende 15 minuten wordt gebruikt met de jets aan en gedurende 15 minuten met de jets uit. Testen uitgevoerd door een onafhankelijk erkend derde laboratorium in een Gecontroleerde Omgevingskamer bij verschillende omgevingstemperaturen en met voortdurende gegevensverwerving ter opvolging van de watts, temperatuur en vochtigheid, waarbij alle apparatuur zorgvuldig gekalibreerd werd om de juistheid van de gegevens te verzekeren. De testen worden uitgevoerd op representatieve grote, medium en kleine spa-modellen, met energiewaarden van andere modellen geëxtrapoleerd van originele gegevens. Het individuele energieverbruik hangt af van de ingestelde watertemperatuur, de daadwerkelijke gebruikspatronen en de omgevingsomstandigheden.

** Gebaseerd op de prijs die verstrekt is door de plaatselijke energieleverancier in februari 2011. Prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd. Vraag uw plaatselijke energieleverancier naar de huidige prijs in uw woonplaats.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren