Uw spa inruilen

Ruil uw oude spa in & koop een nieuwe HotSpring
Klaar om te upgraden? Uw oude spa kan een hoge inruilwaarde hebben bij de aankoop van een nieuwe HotSpring®-spa. Met krachtigere jets, ultramoderne waterverzorgingsopties, geavanceerde energiezuinigheid, plus een allesomvattende nieuwe garantie, is nu misschien het juiste moment voor een gloednieuwe HotSpring-spa. 

Wat is mijn oude spa waard?

U hebt geen spa van HotSpring? Enkele van onze gecertificeerde verdelers aanvaarden het inruilen van spa's van eender welk merk. Neem contact op met uw lokale verdeler voor meer informatie.

Beschikt uw oude spa hierover?

Eenvoudige waterverzorging
Nieuwe HotSpring-spa's zijn beschikbaar met geavanceerde waterverzorgingsopties. Het ACE®-zoutwaterreinigingssysteem vereist minder inspanning zodat u kunt genieten van meer tijd voor ontspanning in uw spa. Het maakt gebruik van een speciale diamantelektrode en een kleine hoeveelheid zout om uw spa-water zuiver te houden. 

Draadloze entertainmentopties
U kunt een van onze draadloze entertainmentopties toevoegen aan eender welke nieuwe HotSpring-spa naar keuze. Met een draadloze tv- en muzieksysteem stuurt u uw favoriete programma of bijna iedere audiobron van thuis uit door naar uw spa.

Moto-Massage DX-jet
Houdt u van uw Moto-Massage-jet? Dan zult u nog meer houden van de Moto-Massage DX-jet. Stel u twee warme waterstromen voor die over de hele lengte van uw rug op en neer bewegen.  Deze revolutionaire jet is een van de vele unieke jets die beschikbaar zijn bij HotSpring Spas.

Energiebesparende eigenschappen
Geniet van lagere maandelijkse gebruikskosten met unieke energiebesparende eigenschappen die enkel beschikbaar zijn bij HotSpring Spas. Van verwarmingen en pompen die minder energie verbruiken tot dikkere isolatie, wij ontwerpen elke spa met efficiëntie in het achterhoofd.  

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren