Veel Gestelde Vragen


Raadpleeg de gids Problemen oplossen achteraan in uw HotSpring-gebruikershandleiding.. Daar vindt u stap-voor-stap instructies om eigenaars te helpen bij de oplossing van veel voorkomende problemen. Voor de uitvoering van dit proces van problemen oplossen is er geen technische vaardigheid vereist.

Uw lokale erkende verdeler zal u kunnen helpen - gelieve contact op te nemen met hem! HotSpring biedt ook fantastische klantenondersteuning Monday – Friday, 8:00 to 5:00 p.m. (PST)

Erkende HotSpring-verdelers beschikken over de meest recente servicegegevens van HotSpring en zijn op de hoogte van eventueel aanbevolen gereedschap, upgrades van onderdelen en technieken om uw spa op de juiste manier te herstellen. Niet-erkende verdelers maken vaak gebruik van gerenoveerde of verouderde onderdelen, wat u meestal meer tijd, risico en geld kost.

U kunt de gebruikershandleiding van uw spa downloaden of contact opnemen met onze Klantendienst zodat wij u gratis een exemplaar kunnen verzenden via e-mail.

Vlotters verspreiden de chemicaliën 24/7 in het spa-water, of ze nu nodig zijn of niet. Als de spa afgesloten is en de jets uitgeschakeld zijn, blijft de vlotter op één plaats in de spa hangen, waardoor hij in horizontale lijn chemicaliën vrijgeeft vlak onder de vlotter. Aangezien het tablet niet gelijkmatig oplost, zullen deze kleine beetjes zich vastzetten en bijten in de kunststof oppervlakte van de kuip en een ruwe plek nalaten die niet comfortabel is om op te zitten en zwemkleding kan beschadigen. Deze ruwe plekken kunnen niet geschuurd of verwijderd worden van de kuip. Bekijk de HotSpring-waterverzorgingsproducten

HotSpring raadt het gebruik van oliën of badzouten in uw spa af aangezien deze de filters doen dichtslibben en schade kunnen berokkenen aan de elektrische onderdelen van de spa. Door het gebruik van deze producten vervalt de garantie van de spa niet, maar eender welke service die nodig is om de spa te herstellen van schade die veroorzaakt is door het gebruik van niet-goedgekeurde chemicaliën is niet gedekt door de garantie. Deze herstellingen kunnen redelijk duur zijn. Als u dus niet zeker bent, raadpleeg dan uw verdeler alvorens u nieuwe chemicaliën of olie in uw spa gaat gebruiken.

Eerst moet u beslissen welke spa-grootte u wenst. Sommige spa's bieden de optie van 110v niet aan. Het hangt ook af van hoe u van plan bent om uw spa te gebruiken. In principe kunnen de jets en de verwarming gelijktijdig draaien in een spa die gekoppeld is aan 230v. Met een toestel van 110v begint de verwarming pas te draaien als u de jets hebt uitgeschakeld. Als uw nieuwe spa het “middelpunt van de party” wordt met verschillende mensen die in en uit de spa stappen gedurende meerdere uren, dan bent u waarschijnlijk meer tevreden over een koppeling van 230v. Als uw spa een stille toevluchtsoord wordt voor één of twee mensen die willen genieten van warm water zonder jets, dan is een toestel van 110v waarschijnlijk het beste. U moet ook beslissen of u uw spa binnen of buiten wilt installeren en of u van plan bent om hem het hele jaar door te gebruiken. Aangezien veel verschillende factoren bepalend zijn voor deze beslissing, neemt u best contact op met uw verdeler of met de HotSpring-klantendienst alvorens u overgaat tot de aankoop. Wij verlenen u graag de informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te maken voor uw spa-genot.

Erkende HotSpring-verdelers zijn contractueel verplicht om een garantiedienst aan te bieden voor alle verkopen van een nieuwe spa in hun winkel. Deze waarborgt dat de spa niet beschadigd zal worden tijdens het transport van de verdeler naar uw thuis. Dit betekent ook dat de verdeler beschikt over het technisch personeel om, indien nodig, werken uit te voeren aan uw spa. Als u een HotSpring-spa koopt bij een verdeler die verder van de plaats van levering is gelegen, dan is het mogelijk dat de verkopende verdeler verplaatsingskosten aanrekent wanneer hun technicus naar uw thuis moet komen. De besparing op de oorspronkelijke aankoopprijs is dan misschien niet te vergelijken met hetgeen u moet betalen aan de verdeler voor hun verplaatsing. De verplaatsingskosten van de verdeler zijn, indien aangerekend, niet gedekt door de garantie van uw spa..

Deze vraag kunt u best stellen aan de kinderarts of een andere medische deskundige. Kleine kinderen verdragen blootstelling aan warm water soms minder goed, u vraagt dus best eerst advies aan uw geneesheer alvorens u kleine kinderen in uw spa toelaat.

HHotSpring-spa's bevatten verschillende certificeringen die ervoor zorgen dat de spa veilig is voor gebruik. Sommige wethandhavingsdiensten beweren ten onrechte dat openbare zwembaden en private thuisspa's dezelfde wetnalevings- en omheiningsvereisten vergen. Indien u vragen hebt over omheingingsvereisten in uw gemeente of streek, neem dan contact op met uw erkende verdeler om de nodige informatie te ontvangen. U kunt ook contact opnemen met de klantendienst van HotSpring om deze informatie te vinden.

Ja. Uw erkende verdeler kan rechtstreeks bij HotSpring onderdelen bestellen. Indien HotSpring niet beschikt over het originele onderdeel, wordt er een vervangingsonderdeel van gelijke of betere kwaliteit voorzien. HotSpring kan ook een vervangingsafdekking voor uw spa voorzien die past bij de hoeken en vergrendelingen van de afdekking.

Enkel erkende verdelers kunnen HotSpring-spa's rechtstreeks aan consumenten verkopen. HotSpring biedt echter wel garantie voor de aankoop van uw spa en dat is de sterkste garantie die er in deze sector bestaat. Wij bieden ook garantie op onderdelen die aangekocht en geïnstalleerd worden door erkende verdelers.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren