Pagina voor spa-eigenaars

HotSpring Spas verbindt zich ertoe de eigenaars de Absolute Best Hot Tub Ownership Experience™ te bieden. Dit wil zeggen dat u op ons kunt rekenen om nuttige middelen en informatie te voorzien voor u als spa-eigenaar alsook ongeëvenaarde klantenzorg indien u ons ooit nodig hebt. Wij nodigen u uit om uw ervaringen te delen en aan te sluiten bij onze groeiende gemeenschap van gepassioneerde spa-gebruikers.

Gebruikershandleiding & Garanties

owners-nav-01

Vertel ons over uw spa

owners-nav-02

Neem contact op met ons

Steeds bereid om te helpen met vragen of problemen.

owners-nav-04

Onderhoud en verzorging

Uw spa kan u best onderhouden met filters, spavacuüms en andere producten die specifiek gemaakt zijn voor uw HotSpring®-model. Blader door onze selectie van premium HotSpring-producten die beschikbaar zijn bij uw lokale verdeler.


Onze exclusieve afdekkingshefsystemen zorgen voor een snelle en eenvoudige toegang tot uw spa – zodat u de spa vaker zult gebruiken. Bovendien zorgen deze hefsystemen ervoor dat uw spa-afdekking niet in aanraking komt met de grond, waardoor deze langer zal meegaan.


Ontspan en voel u jaar na jaar als herboren in uw HotSpring-spa met deze minimale onderhoudstips.


Indien u problemen hebt met waterverzorging, controleer dan deze lijst om mogelijke oorzaken en oplossingen te vinden zodat u zo snel mogelijk terug in uw spa kunt.


UW SPA INRUILEN

Technologie gaat vooruit! Als uw spa niet beschikt over het innovatieve ACE®-zoutwatersysteem of draadloos entertainment, dan is het misschien tijd om te upgraden! Meer informatie over de mogelijkheid om uw huidige spa te upgraden of in te ruilen voor een tegoed op een nieuwe HotSpring-spa:


Upgrades van spa-eigenschappen

Dit innovatieve waterverzorgingssysteem maakt waterverzorging uitermate eenvoudig door automatisch krachtige reinigers te creëren die het water van uw spa sprankelend houden.

HotSpring® Spas heeft een ruim aanbod van draadloze opties voor entertainment zodat u kunt genieten van uw favoriete muziek terwijl u geniet van het comfort van uw spa.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren