Voordelen voor artritis

Als u een van de 46 miljoen Amerikanen bent die lijden aan artritis, dan kan het onderdompelen in een HotSpring-spa u helpen de pijn te verzachten. Gewrichtsontsteking als gevolg van artritis veroorzaakt zwelling, pijn en stijfheid, wat vaak resulteert in onvermogen om de gewrichten te bewegen of gebruiken. Onderdompeling in warm water produceert een hydrostatische druk op het lichaam, waardoor de gewrichtsontsteking vermindert en de mobiliteit verbetert*. Spa's bieden u het kalmerende warme water en drijfvermogen dat nodig is om spanning te verwijderen en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Voor nog meer pijnverlichting kunt u de spa-tips van de Arthritis Foundation volgen en zachtjes flexibiliteit oefenen en trainen terwijl u zich onder water bevindt.  

Het gebruik van warm water of warmte is aanbevolen voor de meeste mensen met artritis, maar niet voor iedereen. Raadpleeg steeds uw geneesheer.

Voor meer informatie over artritis en de gezondheidsvoordelen van spa's, raadpleeg de website van de Arthritis Foundation.

*Bron: (juni 2012) Pool & Spa Marketing, The Science Behind the Soak: Health Benefits You Should Be Sharing with Your Customers door Dr. Bruce E. Becker

 

 

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren