Gebruikershandleidingen van HotSpring®-spa's

HIGHLIFE® NXT-GEBRUIKERSHANDLEIDING

De gebruikershandleiding van de Highlife NXT-collectie 2016 helpt u om de eigenschappen van de spa te begrijpen en beantwoordt vragen die u zou kunnen hebben in verband met de spa-bediening, de waterverzorging en het onderhoud. Er is ook een sectie Problemen oplossen voor uw gemak.

 


Download vorige Highlife NXT-gebruikershandleiding

HIGHLIFE®-GEBRUIKERSHANDLEIDING

De gebruikershandleiding van de Highlife-collectie 2016 helpt u om de eigenschappen van de spa te begrijpen en beantwoordt vragen die u zou kunnen hebben in verband met de spa-bediening, de waterverzorging en het onderhoud. Er is ook een sectie Problemen oplossen voor uw gemak.

 

 


Download vorige Highlife-gebruikershandleiding

limelight®-GEBRUIKERSHANDLEIDING

De gebruikershandleiding van de Limelight-collectie 2016 helpt u om de eigenschappen van de spa te begrijpen en beantwoordt vragen die u zou kunnen hebben in verband met de spa-bediening, de waterverzorging en het onderhoud. Er is ook een sectie Problemen oplossen voor uw gemak

 


Download vorige Limelight-gebruikershandleiding

HOT SPOT®-GEBRUIKERSHANDLEIDING

Leer de eigenschappen en algemene onderhoudsvereisten van uw Hot Spot-spa kennen door de Hot Spot-gebruikershandleiding van 2016 te downloaden. Met eenvoudige verzorging en onderhoud kunt u erop vertrouwen dat uw Hot Spot-spa nog jarenlang optimaal zal werken.

 


Download vorige Hot Spot-gebruikershandleidingWatkins Manufacturing Corporation behoudt zich het recht voor om specificaties of het ontwerp te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder enige verplichting dienaangaande.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren