EERSTE HULP BIJ SPA'S

U hebt waarschijnlijk nog een heleboel vragen omtrent spa's zoals: Wat zijn de voordelen? Hoe ziet het installatieproces eruit? Hoeveel onderhoud is er nodig? Met meer dan 35 jaar ervaring en wereldwijd meer dan één miljoen verkochte spa's, kunnen wij uw vragen zeker beantwoorden!

WAAROM ZOU IK EEN SPA KOPEN?

Kijk hoe een spa u kan helpen om u opperbest te voelen door fysieke en emotionele voordelen aan te bieden waarvan u elke dag kunt genieten. Ontdek hoe een spa u, naast vermindering van stress en ontspanning, ook kan helpen om te genieten van tijd met uw dierbaren in de buitenlucht.

gallery-cta-02_0_1

HOE KOOP IK EEN SPA?

De eerste stap nemen naar de eigendom van een spa is eenvoudiger dan u denkt. Gebruik onze eenvoudige gids “Hoe een spa kopen” om van start te gaan. Met informatie die u moet weten en nuttige dingen om over na te denken, laat u door ons leiden tijdens uw zoektocht naar de perfecte spa.

gallery-cta-01_0

ONTWERPIDEEËN

Als toevluchtsoord temidden van uw tuin zal uw spa al snel de beste zitplaats in huis worden. Doe inspiratie op en ga op zoek naar eenvoudige manieren om uw persoonlijke paradijs te creëren.

Productgalerij
Tuinideeën
Terrasideeën
Tuinaanlegideeën
Plankierontwerpprogramma

Of u nu juist bent beginnen nadenken over een spa of enthousiast aan het wachten bent op de levering, u kunt deze pagina's gebruiken om u in heel dit proces te helpen plannen en voorbereiden.

Spa-afmetingen
Instructies ter voorbereiding van de levering
Energiecalculator

SPA-TECHNOLOGIE

Van de revolutionaire bewegende Moto-Massage DX-jet tot de exclusieve watereigenschappen en aanpasbare verlichting, ontdek hoe HotSpring®-spa's innovaties aanbieden die uw ervaring verbeteren.

HotSpring-jets
Watereigenschappen en -fonteinen
LED-verlichtingssystemen
ACE-zoutwatersysteem
Entertainmentsystemen

The Absolute Best Hot Tub Ownership Experience

Wij verbinden ons ertoe om achter onze producten te staan en onze klanten te ondersteunen. U kunt rekenen op een spa die duurzaam is, ondersteund door allesomvattende garanties en reactieve klantenservice van ons nationale team van gecertificeerde verdelers.

Uw lokale verdeler kan u helpen om de beste prijzen en opties voor spa's te vinden in uw buurt. Omwille van de productiekosten kunnen de prijzen variëren naargelang de locatie.

EEN VERDELER ZOEKEN


You Must Enter a Postal Code & Select a Country

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte van uw erkende HotSpring-verdeler.

Vul uw Voornaam in
Vul uw Achternaam in
Vul uw Adres in
Kies Land
Vul uw Stad in
Vul uw Postcode in
Vul uw E-mailadres in
Enter a valid phone number
Kies Model
Kies Tijdspanne tot aankoop
 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.
Een website probleem rapporteren